10 Şubat 2011 Perşembe

TEPSİ ORUĞU (KÖFTESİ)



Köftelerden başlamışken tepsi oruğunu vermeden geçmeyim dedim , burda ben malzeme vermiyecem çünkü daha önce içli köfe tarifi verdiğimden hemen hemen malzemelri aynı
hiç bir değişiklik yok.

dış malzemesi 2 ye ayrılır bir kısmı yağlanmış tepsiye yayılır şekilde görüldüğü gibi
üzerine iç malzeleri konularak diğer ayırdığımız malzeme iç kısmın üzerini kaplıyacak şekilde yayılır.
şekilde görüldüğü gibi kesilir, üzerine zeytin yağı konur. orta dereceli fırında alt üst pişirilir.


AFİYET OLSUN....

5 yorum:

GÜL'ÜN MUTFAĞI dedi ki...

canım arkadaşım hayırlı cumalar yine güzel iştahlarımızı kabartacak güzellikte bir tarif bende canımız istediğinde hemen başvurduğum bir tarif çokta lezzetli ellerine sağlık canım sevgiler

sarımutfak-hande dedi ki...

yapmadım ama yemiştim
ellerine sağlık canım
hayırlı cumalar

Özgen dedi ki...

Nefis ellerine sağlık içli köftenin pratik hali sevgiler...

susamcorekotu dedi ki...

nefis bir lezzet ama bizim yöremizde hiç bilimiyor maalesef:((
şifa olsun sevgiler

Blogs dedi ki...

Merhabalar,

Blog'unuz tariflerinizin kalitesinden dolayi ilgimizi çekti.



Indeksleyebilmemiz için tarifinizi Ptitchef.com'a kaydetmenizden
memnuniyet duyacagiz.

Ptitchef Web'in en iyi Mutfak sitelerini bir araya getiren bir
rehberdir. Yüzlerce Blog şimdiden kaydedilmiştir ve sitelerinin
tanitimini PtitChef üzerinden gerçekleştirmektedir.

Ptitchef'e kaydolmak için
http://tr.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form veya
http://tr.petitchef.com sayfasini ziyaret edin ve üst kisimda yer alan
"Site blog'u ekleyin" üzerine tiklayniz.

Saygilarimla

Vincent
Petitchef.com